Waarderingsdag voor onze jonge mantelzorgers

Buschauffeur Jos was niet klaar met alleen het ophalen en thuisbrengen van de jonge mantelzorgers uit Drimmelen. Nadat hij een route door de dorpen reed om ze op te pikken, moest Jos ook aan de bak in de grote survivalhal van Speelparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe waar de 29 jongeren tussen de 8 en 18 jaar een waarderingsdag kregen aangeboden. Aan Jos de taak om de omlaag suizende kids aan het eind van de kabelbaan op te vangen indien nodig.

Vóór het survivallen hadden de kids een uur bowlen achter de rug én een etentje met friet en snacks. De waarderingsdag van de jonge Drimmelense mantelzorgers is een initiatief vanuit de gemeente in samenwerking met SWO Drimmelen. Namens de gemeente overhandigde wethouder Lieke Schuitmaker als afsluiting aan alle kids een cadeaubon. Kids die dit artikel vast vandaag niet meer lezen omdat ze zeker en vast uitgeteld, maar zéér voldaan, al in bed zullen liggen.

Omdat we zélf enthousiast zijn over deze waarderingsdag, nóg enthousiaster werden door de ravottende kids én omdat wij als enige nieuwsmedium zélf aanwezig waren, hebben we er een fotoalbum voor ingericht.

Die vindt u via deze link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/jonge-mantelzorgers-waarderingsdag.html

(Met dank aan Corné Bossers van De Belhamel voor de laatste foto)

Beelden bij dit artikel