Inschrijving geopend voor Dorpspubquiz 30 november

Fred Bijlsma en Anita Houben, inwoners uit uit onze gemeente, hebben speciaal voor de Drimmelense Dorpspubquiz een app ontwikkeld. Per team van 4 personen waarvan er één de app moet downloaden op een smartphone of iPhone, wordt de quiz gespeeld op zaterdagavond 30 november.

Dankzij een bijdrage uit het gemeentelijke Samen aan de Slag, sponsoring door Schepenhof Fysio uit Terheijden én de deelnemende horecaondernemers, is deelname geheel gratis! Aanmelden voor de quiz is nodig om per e-mail vooraf enkele instructies door te kunnen sturen waaronder over het downloaden van de app die alléén middels een code op 30 november geactiveerd kan worden.

Inschrijven kan tot 25 november. Voor alle deelnemende teams ligt er op 30 november dan in de pub naar keuze, een enveloppe klaar met deze activeringscode. Natuurlijk bevat de quiz vragen over de gemeente Drimmelen maar ook algemene vragen, doe-opdrachtjes, film- en geluidsfragmenten en nog veel meer. De vragen worden gesteld vanuit een centrale regiekamer door quizmaster Johan van der Vlist en zijn via een groot scherm op alle locaties live te zien en horen.

Teams worden verzocht om 20.00 uur aanwezig te zijn, de quiz start om 20.30 uur. Er worden drie spelrondes gehouden namelijk van 20.30 uur tot 21.00 uur. Van 21.30 uur tot 22.00 uur. Van 22.30 uur tot 23.00 uur. De winnaar van de gehele gemeente zal meteen na afloop bekend worden gemaakt evenals de nummers twee en drie. Verder zal de organisatie ook bekendmaken welk team winnaar is geworden van elke kern afzonderlijk én zelfs de beste per pub.

Doe dus mee en meld je aan bij een van onderstaande pubs aan de bar of per e-mail. Vermeld (of verzin) de naam van je team en geef een e-mailadres door waar de organisatie instructies naar kan mailen.

De deelnemende locaties zijn:

Hooge Zwaluwe:

Ontmoetingscentrum De Zonzeel, Poolsestraat 13: e-mailadres:  pali.zonzeel@hetnet.nl

Drimmelen:

Café Boven Water, Nieuwe Jachthaven 11-13: e-mailadres:  barbovenwater@live.nl

Wagenberg:

Sportcafé Driedorp, Kerkstraat 11: e-mailadres:  mail@driedorp.nl

Café Bij Bas, Dorpsstrtaat 26: e-mailadres:  bcmulder@live.nl

Made:

Café 't Hart, Marktstraat 40: e-mailadres:  cafethart@gmail.com

Café 't Hoekske, Nieuwstraat 58: e-mailadres:  ramona27@casema.nl

Café/zalencentrum 't Trefpunt, Raadhuisplein 1a: e-mailadres:  info@hoteltrefpunt.nl

Lage Zwaluwe:

Café Ligthart, Loonsedijk 36: e-mailadres:  cafeligthart@ziggo.nl

Café 't Roer Om, Kwistgeldweg 1: e-mailadres:  ahreichhart@hotmail.com

Brasserie De Thuishaven, Kwistgeldweg 3: e-mailadres:  dethuishaven18@gmail.com

Den Domp (café De Polderpub), Plantsoen 10: e-mailadres:  holleboomstam@hotmail.com

Terheijden:

Café De Harmonie, Markstraat 5: e-mailadres:  joepvanbekhoven@hotmail.nl

Café De Zevende Hemel, Hoofdstraat 20: e-mailadres:  de.zevendehemel@ziggo.nl

Café Ons Thuis Bredaseweg 20: e-mailadres:  info@cafeonsthuis.nl

We kijken uit naar jullie inschrijvingen, tot de 30e!

Fred, Anita en Johan.

Meer info is eventueel verkrijgbaar via  fred.bijlsma@mobilegolfcourse.nl of  j.vlist@kpnmail.nl en voor de laatste updates onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/PubQuiz-Drimmelen-112668390150803/?modal=admin_todo_tour

Beelden bij dit artikel