Bloem ’t Op uit Lage Zwaluwe komt weer met nieuwe kerstworkshops

Bloem 't Op uit Lage Zwaluwe, hét adres voor uw bloempotten, bloemstukken, planten en toebehoren, zet haar traditie voort met nieuwe kerstworkshops. Deelnemers hebben ook dit jaar de keus uit drie voorbeelden, waarna Chantal, het gezicht achter Bloem 't Op, zorgt voor het benodigde materiaal.

De workshops worden gegeven op 27 en 28 november en 11, 12, 17 en 18 december van 19.00 tot +/- 22.00 uur. De kosten per deelnemer bedragen € 39,95. Dit is inclusief een hapje en een drankje en al het materiaal.

Heeft u zin in een gezellige, creatieve avond, onder het genot van een hapje en een drankje én waarbij u ook nog eens een geweldig kerststuk mee naar huis neemt? Stuur dan vóór 22 november a.s. een mailtje naar chantalkloens@ziggo.nl en geef uzelf op. Deelnemen samen met iemand mag natuurlijk ook, geef dat dan wel even in de mail aan. Bent u met een gezelschap van minimaal 6 personen? Dan kan Chantal desgewenst een aangepaste datum voor jullie inplannen. Let op: wilt u graag voorbeeld 3 maken? Geef u dan op vóór 11 november a.s. 

Een berichtje sturen naar de Facebookpagina van Bloem 't Op mag natuurlijk ook.