Blue Hazard, méér dan een tractorpullingteam!

De 'mannekes' van Van Oosterhout en alle anderen die achter de organisatie van het Powerweekend Made zitten zeggen het vaker. Het evenement is een combinatie van techniek, power, plezier én ontmoeten. Zo ontmoetten wij van KijkopDrimmelen Mitchell uit Lage Zwaluwe. Mitchell woont in De Lisdodde, een woonvoorziening voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking waar zij onder begeleiding, zelfstandig wonen.

Mitchell was vrijdagavond door enkele mannen uit Lage Zwaluwe meegenomen naar het Powerweekend. Daar was hij nog nooit geweest en keek zijn ogen uit. Nou geniet Mitchell sowieso altijd van alles maar de prachtige shirts met daarop de prachtige blauwe tractor van team Blue Hazard vond hij wel héél erg mooi.

Mitchell gaf aan te gaan sparen voor het shirt maar zover hoefde het niet te komen. Spontaan kregen wij uit handen van 'driver' Renate van Riet namens het team van Blue Hazard, zondagmiddag een shirt voor Mitchell mee. Dat hebben wij gisterenavond bij hem thuis in De Lisdodde bezorgd. Die trok hij meteen aan voor de foto die we maakten in de lift omdat daar een grote spiegel is zodat je ook goed de mooie afbeelding op de rug kunt zien.

Namens Mitchell aan alle leden van Blue Hazard: Duimen omhoog en heel erg bedankt!

Beelden bij dit artikel