Britt en Juf Gea brengen update over de actie Draag je Steentje bij

Als volger van hét digitale nieuwsmedium KijkopDrimmelen heb je soms nou eenmaal privileges. Zo ook deze update over de actie ‘Draag je Steentje bij’ die Britt en Juf Gea voor jullie hebben ingesproken. De actie is aanvankelijk bedacht door Britt, leerling van De Stuifhoek in Made, die iets wilde doen om eenzame ouderen te helpen. Juf Gea vond dit zo’n mooi initiatief dat zij samen de actie ‘Draag je Steentje bij’ zijn gestart, waarbij het de bedoeling is dat kinderen (en hun ouders) een steen gaan zoeken, deze mooi versieren met bijvoorbeeld stift, verf of nagellak en deze vervolgens inleveren bij Gea. Gea zorgt dat ze bij De Wijngaerd komen, waarna de bewoners van het woonzorgcentrum in Made ervan kunnen genieten en weten dat er aan ze gedacht wordt.

Wegens het succes van de actie afgelopen week, is deze verlengd en kun je nog een mooie steen inleveren tot en met zondag 29 maart. Als je een steen af hebt, kun je een berichtje sturen naar Gea via Facebook (Gea Godwaldt uit Made) of wanneer je geen Facebook hebt naar info@kijkopdrimmelen.nl en dan brengen wij je in contact met Gea. Gea verzamelt de stenen, brengt ze naar De Wijngaerd, waar ze eerst 72 uur in een speciale ruimte worden geplaatst om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Na die 72 uur zullen ze naar de ouderen worden gebracht.

De videoboodschap van Britt en Juf Gea speciaal voor de volgers van KijkopDrimmelen, bekijk je direct hieronder, evenals de foto’s!

Beelden bij dit artikel