Bruidspaar Ad en Nel Wintermans genieten met familie van serenade St. Caecilia

Gisteren vierden Ad en Nel Wintermans hun 60 jarig huwelijksfeest in De Korenbeurs in Made. Daar hoort natuurlijk iets bijzonders bij, dus verzocht de familie Harmonie- & Tamboerkorps St. Caecilia om een serenade te komen brengen. Bijzonder verrast genoten Ad en Nel van de muziek en klapten en lachten vrolijk mee.

St. Caecilia verzamelde zich op het terras bij de ingang van De Korenbeurs, waar ook onze redactie had plaats genomen. Roy Delhij, speler van de Sousafoon, kwam het grote instrument ophalen en vroeg waarom zijn harmoniegenoten Johan Simons en Bert Kielestein in hun kostuum op het terras zaten. Toen zij antwoordden dat ze over 15 minuten een serenade zouden brengen, wist Roy even niet wat hij hoorde. "Huh, daar wist ik niks van? Ja, officieel bezien ben ik nog op vakantie dus misschien daarom." Gelukkig is Roy niet voor één gat te vangen dus besloot hij zich thuis om te gaan kleden en direct terug te komen om de serenade mee te spelen. Dat vinden wij toch wel een compliment waard, chapeau!

De harmonie speelde bij binnenkomst een vrolijk eerbetoon aan het huwelijk van Ad en Nel, waarna voorzitter Johan Simons hen namens alle muzikanten toesprak en feliciteerde. Een 'Lang zal ze leven' kan dan natuurlijk niet uitblijven, gevolgd door 'Zij leve hoog'. Met zelfs een staande ovatie en luid applaus werd St. Caecilia door de familie hartelijk bedankt voor deze feestelijke serenade. 

KijkopDrimmelen mocht ook bij de serenade aanwezig zijn, waarvoor wij de familie willen danken. U bekijkt de foto's in de fotoslider boven dit artikel. 

Beelden bij dit artikel