Cadeautje voor de feestdagen? Maak nú kans op de 67ste maandprijs!

De zevenenzestigste maandprijs is een prijs die nu extra ‘handig’ van pas komt vlak voor de feestdagen!

We geven de laatste zaterdag van november namelijk een 3-in-1 Tool Set Trolley voor kinderen t.w.v. € 69,95 weg, beschikbaar gesteld door en bestickerd met het logo van DR Bouw uit Wagenberg!

Deze maandprijs komt natuurlijk supergoed van pas aan de vooravond van de decembermaand. Met deze giga-gave 3-in-1 Tool Set Trolley heeft uw kind in een handomdraai een handige werkbank of een kluskoffer, inclusief accessoires. Zo zit er een zaagje, een hamertje, twee schroevendraaiers, schroeven, bouten, tandwieltjes en zelfs een bankschroef bij. Uiteraard alles geheel kindvriendelijk. Naast de bestickering van het logo van DR Bouw, zit er tevens een stickervel bij om de werkbank helemaal af te maken. Is uw kind uitgetimmerd en geklust? Dan stopt u alle onderdelen gewoon in de koffer en houdt u een compacte trolley over die u gemakkelijk opbergt! ‘Handig’ toch?!

Let op: de 3-in-1 Toolset Trolley wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 36 maanden (3 jaar). Het gebruik ervan is geheel op eigen risico.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht OPENBAAR en maak kans op deze geweldige prijs. Op 27 november aanstaande loten we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.

Beelden bij dit artikel