Carnaval 2019 is los: kinderoptocht basisschool De Grienden

Vanmorgen liepen de kinderen van basisschool De Grienden in Biesboschrakkersrijk, ofwel Lage Zwaluwe, een extra kinderoptocht. Hoewel de 'normale' kinderoptocht altijd voor de grote optocht uit loopt op carnavalszaterdag, wilde de ouderraad iets extra's organiseren. Een leuke carnavalsochtend om de kinderen te enthousiasmeren voor het komende carnaval, om morgen mee te lopen met de optocht en hopelijk een goede basis te leggen zodat het carnaval in het Biesboschrakkersrijk nooit verloren zal gaan. De tocht voerde hen vanaf de school naar Den Domp, waar ze mochten hossen, dansen en springen. De KijkopDrimmelen-bolide inclusief grote loep bovenop, kwam vanmorgen ook de Nieuwstraat ingereden waar we vervolgens de start van de tocht op de foto zetten. U bekijkt ze allemaal in de fotoslider boven dit artikel.

Ziet u een foto die u graag zou willen hebben? Laat ons dat dan weten via info@kijkopdrimmelen.nl en wij sturen u deze gratis digitaal toe!


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel