Carnaval 2019: Kinderoptocht Erpelrooiersland

Niet zoals u van ons gewend bent, brengen wij met enige vertraging de foto's van de kinderoptocht in Erpelrooiersland, ofwel Wagenberg, van afgelopen zaterdag. Onze carnavalsplanning liet het niet toe om zélf foto's te maken in Wagenberg, dus hadden we een andere fotograaf geregeld. Diep in de carnavalszaterdagmiddag stuurde hij ons een berichtje dat ook hij het niet gered had. Alle optochten konden we u dus brengen, behalve de kindjes van Wagenberg.

Maar, u kent ons, dát konden wij natuurlijk niet laten gebeuren en gelukkig was daar op carnavalszondag Angelique Klomp, die wij aanspraken tijdens de grote optocht in Erpelrooiersland, waar wij wél zelf bij waren. Angelique wierp zich op als onze redster in nood en wilde ons de foto's die zij tijdens de kinderoptocht heeft gemaakt wel toesturen! Angelique, namens de hele redactie van KijkopDrimmelen, hartelijk dank daarvoor!

Om het goed te maken met jullie Erpelrooiers, hebben wij de foto's van Angelique zelfs in een speciaal voor Erpelrooiersland ingericht fotoalbum gepubliceerd. U bekijkt ze via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/kinderoptocht-wagenberg-2019.html

Uitslag kinderoptocht Erpelrooiers Wagenberg

Wagens
1e de Erpelstampers – We kijke vuruit, zo ziet de Raad er in de toekomst uit

Grote groep
1e de Ceedeekes – We kijke vuruit
2e cv de matties – Wai kenne alleen nog achteroit kaiken!
3e cv de superheroes – We Kijke vuruit mei oos tijdmachien, om de toekomst van ons erpelkus te kunnen zien

Kleine groep
1e cv de pieperkes – Wai blikke vuruit en vurspelle…
2e cv de bende van ellende – Vuruit kijkend naar talentu…. Volgend jaar weer K3
3e cv de eigenheimers – Wij hebben de toekomst
4e cv De Ranjatappers – Cv de ranjatappers kekt 3 uurkes vuruit

Individueel
1e Ons Meiske – Wij kijke (nie) vuruit, t'is alleen vur dun optocht

Beelden bij dit artikel