Carnaval verbroedert; het feest der feesten met alle Raden uit de gemeente

Afgelopen vrijdagavond was het dan zover: Het Verbroederingsfeest 2018 waar al zoveel over gezegd was. Toen het feest onverwachts niet door kon gaan, liet C.V. de Zwallekers er geen gras over groeien en nodigde alle Raden uit de gemeente uit om de traditie in ere te houden. En hoe!

Burgemeester Gert de Kok opende de avond door het omhangen van de verbroederingsmedailles bij de Prinsen. De Zwallekers hebben zelf geen Prins, dus mocht voorzitter Elta van Gool de medaille in ontvangst nemen. Na het zingen van het Berenlandse Volkslied, barstte het Verbroederingsfeest los. Met medewerking van de CC band, KieleKiele, Tiepies Nix, de Leutband, de Blaoskaffers, Noodtkreet en het Mays Kwartierke, werd de gezelligheidsfactor al vanaf het eerste lied op een hoog niveau gebracht. Op twee verschillende podia wisselden de kapellen elkaar af, met als hoogtepunt het gezamenlijke nummer 'Brabant', welke uit volle borst werd meegezongen door alle aanwezigen. 

KijkopDrimmelen was er vrijdagavond ook bij en onze foto's bekijkt u in bovenstaande fotoslider. Een opname van de verbroederende sfeer bekijkt u direct hieronder.

Beelden bij dit artikel