Carnavalszaterdag is een feestdag! Annette Thijssen winnares dubbelprijs februari

Annette Thijssen uit Lage Zwaluwe won vandaag de twee luxe woonplaids van het Spaanse woonmerk Vialman, komende uit het assortiment van Woning- en Projectstoffering De Zwaluw in Lage Zwaluwe. Een zéér gelukkige winnares verscheen op deze carnavalszaterdag bij het winkelpand aan de Groningenlaan.

Annette houdt de prijs nog heel eventjes tegoed. Waar vandaag de winnares wél ten tonele kon verschijnen, gold dat niet voor Tanja Polak van De Zwaluw. Zij geniet momenteel van een welverdiende vakantie en dus is de showroom gesloten. Desalniettemin wilde Annette best wel even voor de foto komen poseren. Bij het maken van de afspraak werd het tijdstip al snel duidelijk: "Doe maar het liefste ergens in de ochtend, want vanmiddag gaan we beginnen met carnavallen hè!", lachtte de overduidelijk gelukkige winnares.

KijkopDrimmelen feliciteert Annette van harte met het winnen van deze geweldige dubbelprijs. Op een later tijdstip leest u meer over de overhandiging van de woonplaids.

De elfde maandprijs is wederom een Zwaluwse prijs, maar is wél leuk voor mensen uit de gehele gemeente, én daarbuiten! In maart geven we namelijk een compleet kinderfeestje voor 6 kinderen weg, verzorgd en gehouden bij Recreatieparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe!

3,5 uur lang spelen in het overdekte speelparadijs, frietjes, een snack, ranja én een lekker ijsje. Uw eigen belhamel beleeft een verjaardag om nooit te vergeten met dit geheel verzorgde feestje. In totaal biedt deze maandprijs ruimte voor 6 kinderen en maximaal 4 volwassenen en heeft de elfde maandprijs een totale waarde van maar liefst € 70,90!

Bent u zelf 106 jaar oud en zijn uw kinderen allang uitgevlogen? Geen probleem! Deze maandprijs is overdraagbaar aan kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, neefjes, nichtjes en zelfs buurkinderen.

We trekken op zaterdag 25 maart aanstaande een winnaar die natuurlijk bekend wordt gemaakt op het platform en op de Facebookpagina van KijkopDrimmelen.