Cees Thijssen (80), Beste Juin van de May 2018!

Bomvol, dat was het gisteren in het Trefpunt in Made tijdens de verkiezing Beste Juin 2018. Een geweldig evenement dat door tonpraters – in interactie met het publiek – tot het hoogtepunt uitmondt van het bekendmaken wie de Beste Juin is. Dat werd gisteren de tachtigjarige Cees Thijssen.

Voorzitter Ad van Wesel van De Mayenèrs, las een enorme waslijst aan verdiensten op die Thijssen op zijn conto heeft staan. Van het Verbond van Bouwondernemers tot sociëteit Suo Tempore, van SWO tot KBO en van de harmonie tot veel carnavalsactiviteiten, op een of andere manier was/is Cees Thijssen daarbij betrokken.

Betrokken is hij trouwens ook bij sporten voor hartpatiënten. Over de vraag waaraan hij de prijs van € 444 die bij de titel Beste Juin hoort wil besteden, hoefde Cees Thijssen niet lang na te denken. Dat bedrag gaat naar deze sportlessen die Maarten van Dongen verzorgt. Volgens Thijssen kan Van Dongen nog wel wat materiaal gebruiken bij dat lesgeven.

Ook de redactie van KijkopDrimmelen feliciteert Cees Thijssen met de titel Beste Juin 2018 en feliciteert ook heel de May met deze geweldige winnaar.

Beelden bij dit artikel