Collecteweek voor de Hartstichting

Deze week vindt de collecteweek voor de Hartstichting plaats. Op sommige plaatsen lopen collectanten wel langs de deuren, anderen kiezen ervoor om dat vanwege het coronavirus niet te doen. Collectant Johan Marijnissen uit Made loopt ieder jaar trouw de straten van Made af om zoveel mogelijk geld op te halen. Dat doet hij dit jaar ook, maar daarnaast heeft hij ook een online collectebus aangemaakt. Jij kunt daar een centje ingooien. Digitaal welteverstaan.

Hart- en vaatpatiënten kunnen ernstig ziek worden door het coronavirus en lopen meer kans om er aan te overlijden. Maar ook bij gezonde mensen kan het virus klachten en schade aan het hart veroorzaken. Als we nu niets doen, komen er in 10 jaar een half miljoen hartpatiënten bij. Draag jij bij aan een gezond hart voor iedereen?

Doneren kan via de online collectebus van Johan nog tot en met 17 april a.s. Het is eenvoudig, eenmalig én anoniem. Via iDEAL maak je een bedrag naar keuze over naar de Hartstichting. En het voordeel van een digitale collecte is dat je niet per se in Made hoeft te wonen; iedereen kan doneren in de collectebus van Johan.

Door hier te klikken kun je je bijdrage doen voor de Hartstichting.