Concordia Kerst Ensemble trekt er ook dit jaar op uit om mensen te verrassen

Vorig jaar bleek het Concordia Kerst Ensemble een succesformule; het aan de deur verrassen van mensen die een privé mini-kerstconcertje verdienen om de meest uiteenlopende redenen. Ken je iemand die momenteel hard moet werken in de zorgsector, viert er een echtpaar een huwelijksjubileum, is er iemand jarig of is er iemand die zich misschien eenzaam voelt in deze donkere dagen? Breng een lichtpuntje in de decembermaand door het Concordia Kerst Ensemble in te schakelen.

De muzikanten van Koninklijk Erkende Fanfare Concordia uit Hooge Zwaluwe komen graag aan de deur om hun kerstrepertoire ten gehore te brengen. Zij stellen niet veel eisen, behalve dat de ontvanger in of in de buurt van Hooge Zwaluwe woont en de dag van het mini-kerstconcertje valt in de periode van 6 t/m 24 december. Het spelen kan overdag of in de avonduren, maar dat wordt in overleg afgesproken. Uiteraard houden de muzikanten zich aan de op dat moment geldende coronamaatregelen en zullen zij buiten blijven en niet in de woning komen.


Ken jij ook iemand die zo’n vrolijk kerstconcert verdient en wil je diegene verrassen in genoemde periode met een optreden van het Concordia Kerst Ensemble? Neem dan contact op met Nelleke Otte, via nellekeotte@outlook.com of via 06-83323642, om de mogelijkheden te bespreken.

Beelden bij dit artikel