Herinnering: Maak nú kans op de 67ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de zevenenzestigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een 3-in-1 Tool Set Trolley voor kinderen t.w.v. € 69,95 weg, beschikbaar gesteld door en bestickerd met het logo van DR Bouw uit Wagenberg!

Deze maandprijs komt natuurlijk supergoed van pas aan de vooravond van de feestdagen. Met deze giga-gave 3-in-1 Tool Set Trolley heeft uw kind in een handomdraai een handige werkbank of een kluskoffer, inclusief accessoires. Zo zit er een zaagje, een hamertje, twee schroevendraaiers, schroeven, bouten, tandwieltjes en zelfs een bankschroef bij. Uiteraard alles geheel kindvriendelijk. Naast de bestickering van het logo van DR Bouw, zit er tevens een stickervel bij om de werkbank helemaal af te maken. Is uw kind uitgetimmerd en geklust? Dan stopt u alle onderdelen gewoon in de koffer en houdt u een compacte trolley over die u gemakkelijk opbergt! ‘Handig’ toch?!

Let op: de 3in1 Toolset Trolley wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 36 maanden (3 jaar). Het gebruik ervan is geheel op eigen risico.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het OORSPRONKELIJKE bericht OPENBAAR, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1540426186291540). Aanstaande zaterdag loten we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.