Concordia Kerst Ensemble verzorgt kerstconcertjes aan de deur

De muzikanten van Koninklijk Erkende Fanfare Concordia in Hooge Zwaluwe hebben door de coronacrisis hun muzikale kunsten al langere tijd niet ten gehore kunnen brengen. Zij liggen stil, maar willen daar verandering in brengen. Daarom komen zij met een hartverwarmend initiatief, dat lichtpuntjes in de maand december moet brengen: mini kerstconcertjes aan de deur van iemand die dat écht verdient.

Je kunt iemand opgeven die wel een lichtpuntje kan gebruiken. “Bijvoorbeeld omdat ze eenzaam zijn, enorm hard werken in de zorg, 50 jaar getrouwd zijn of om een andere goede reden”, zo valt er in de oproep te lezen. “Uiteraard houden we ons aan de corona-maatregelen. Op dit moment (19 november) zou dat betekenen dat we met maximaal vier muzikanten een optreden zullen geven. Mochten de maatregelen nog aangepast worden, gaan we kijken wat er mogelijk is.”

Ken jij iemand die zo’n vrolijk kerstconcert verdient? Woont hij of zij in Hooge Zwaluwe en wil je diegene verrassen in december met een optreden van het Concordia Kerst Ensemble? Neem dan contact op met Nelleke Otte, via nellekeotte@outlook.com of via 06-83323642, om de mogelijkheden te bespreken.