CV Dun Dieje van dun Dieje winnaar allereerste 11e van de 11e Cup

C.S. De Biesboschrakkers gooide het dit jaar over een hele andere boeg: het carnavalsseizoen 2019/2020 werd in Lage Zwaluwe afgetrapt met de 11e van de 11e Cup; een pubquiz in café 't Roer Om gericht op carnaval.

Onder professioneel leiderschap van quizmaster Fred, passeerden vragen over het carnaval in het algemeen en carnaval in het Biesboschrakkersrijk de revue, maar ook vragen over de jeugdprins van afgelopen jaar én een voorspelling over de Prins van aanstaande jaar: zeven teams van vijf personen gingen met elkaar de strijd aan en het was uiteindelijk C.V. Dun Dieje van dun Dieje die zichzelf winnaar mochten noemen. Zij namen de felbegeerde cup in ontvangst én vijf kaarten voor 't Makkelijk Zat bal.

De Raad werd ook voorgesteld en Prins Pimmeke zal ook dit jaar de carnavaleske scepter zwaaien over het Biesboschrakkersrijk. Wij waren zelf aanwezig én mochten foto's ontvangen van hoffotograaf van dienst, Martijn. U bekijkt alle foto's in de fotoslider boven dit artikel. 


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel