Danny van den Dungen uit Made wint KijkopDrimmelen maandprijs en méér…

En wéér een winnares die vertelde eigenlijk nooit iets te winnen. Eerlijkheidshalve moeten we wel melden dat Danny van den Dungen niet erg vaak deelneemt aan prijzenacties maar die van KijkopDrimmelen noemt ze een uitzondering omdat het echt uit/van Drimmelen is.

Behalve Danny zelf, werd de redactie van KijkopDrimmelen ook verrast. Paul en Lida Reniers, eigenaars van ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe, bleken onze maandprijs, een tegoedbon voor een geweldige saladeschotel naar keuze, te hebben verhoogd van € 50,- naar € 60,-!

Na de prijsuitreiking maakte Danny van den Dungen samen met haar zoontjes meteen een keuze en haar saladeschotel wordt gratis thuisbezorgd op Eerste Kerstdag. U kunt ook een saladeschotel bestellen en thuis laten bezorgen met kerst of oud & nieuw maar u doet er verstandig aan nog even te wachten. Volgende week komt KijkopDrimmelen namelijk met een bijzondere actie in samenwerking met de koks van De Zonzeel inzake schotels voor de feestdagen.

Onze volgende maandprijs is zeker weer de moeite waard en wordt getrokken op Oudejaarsdag. Deze prijs bestaat naast een compleet pakket verzorgingsproducten voor uw auto, uit een gratis APK-keuring door/bij autobedrijf Glerum te Lage Zwaluwe. Doe mee, deel, like en win en maak kans op deze geweldige maandprijs van KijkopDrimmelen.