De Biesbosch In breidt uit met nieuwe twee- en driepersoons visboten

Als je je bedrijf 'De Biesbosch In' noemt, is het logisch dat je boten en sloepen verhuurt om de Biesbosch in te gaan. Naast 6-persoons en zelfs 10-persoons sloepen waarmee je recreatief kunt varen, heeft De Biesbosch In sinds kort ook twee- en driepersoons visboten, die te huur zijn voor een geweldige dag vissen.

Vanaf de ligplaats direct aan De Amer ben je binnen no-time bij de beste visstekken die dit gebied rijk is. De visboten van De Biesbosch In zijn uitgerust met onder andere fishfinder, hengelsteunen, draaistoelen en stuurconsole. Je hebt geen vaarbewijs nodig om met de visboten de Biesbosch te gaan verkennen, iets wat overigens ook geldt voor de andere boten en sloepen die te huur zijn bij De Biesbosch In. Ook zijn op alle boten honden welkom, dus de Biesbosch verkennen met je trouwe viervoeter is een mogelijkheid. Voorafgaand aan en na afloop van de vaardag kun je terecht in Bistro Amerzicht voor een kop koffie of thee, desgewenst met of zonder appelgebak, warme chocomel, een verkoelend drankje, ijsje en/of een borrelhapje. In het hoge, glazen pand geniet u ondertussen van een geweldig uitzicht over de Jachthaven Drimmelen aan de ene kant en rivier De Amer en de Biesbosch aan de andere kant. 

Voor meer informatie, directe contactgegevens en een Google Maps kaartje van de precieze locatie, kijkt u op de profielpagina van De Biesbosch In op KijkopDrimmelen

Beelden bij dit artikel