De Bossche Oldschool Bastards komen met Old School Party bij ’t Roer Om in Lage Zwaluwe

Op zaterdag 21 april, het weekend waar voorgaande jaren de Zwaluwse Havenfeesten werden gehouden, viel nu een gat gezien de festiviteiten rondom de haven naar juni zijn verplaatst. 't Roer Om in Lage Zwaluwe haakt hier slim op in met een Old School Party, in samenwerking met de Bossche Oldschool Bastards, bekend van de illegale rave-feesten in de jaren 90. Een avond vol house, dance en techno.

De Freddy's Bar in Lage Zwaluwe was in de jaren 90 dé locatie voor rave party's waar bekende dj's uit die tijd hun opwachting maakten. DJ Panic, DJ Stanton, DJ Lars, Force MC, DJ Dutchman Jack en de nu onder de jeugd nog steeds bekende Darkraver, kwamen regelmatig in de Freddy's Bar en een aantal van hen in 2009 en 2010 ook op de Dance Village party's in de Fuik.

De Bossche Oldschool Bastards kregen bekendheid door het organiseren van illegale rave's, maar hebben inmiddels een eigen old school concept. Zij staan op enorme festivals zoals Paaspop en Goldfingers The Reunion en werken dan regelmatig samen met grote dj's. En in april komen ze naar 't Roer Om in Lage Zwaluwe!

Samen met DJ Leandro, DJ Peter K, DJ Dutchman Jack en DJ Trauma, nemen de Bossche Oldschool Bastards hun beste house-, dance- en technoplaten mee. Er is géén voorverkoop dus zorg dat je er op tijd bij bent. Zet zaterdag 21 april alvast in je agenda, de deuren openen om 20.00 uur en de entree bedraagt € 5,00.