Anneloes Bogaers uit Wagenberg wint van pas komende 22ste maandprijs

Vanmorgen kwam Anneloes Bogaers uit Wagenberg naar voren als de winnares van de Gardena tuinslangset komende uit het assortiment van Agri Centrum De Bruijn in Made. Wij ontmoetten Anneloes in de winkel van het Agri Centrum aan de Drimmelenseweg in Made. Op de vraag of ze wel eens eerder mee had gedaan met winacties, moest Anneloes bekennen dat dit de eerste keer was. En meteen was het raak! "Het gebeurt dus écht", lacht Anneloes terwijl ze de grote Gardena-doos in haar handen houdt. 

Ook vertelde Anneloes ons dat deze tuinslangset meer dan goed terecht komt, aangezien die van haar net vorige week van ellende uit elkaar is gevallen! "We hebben hem een beetje provisorisch weer in elkaar gezet, maar hij is duidelijk toe aan vervanging". Samen met Jan de Bruijn van het Agri Centrum poseerde ze voor onze foto, met die van pas komende vervanging in haar handen.

Anneloes, de prijs is je van harte gegund! Nog even de Siberische kou afwachten en dan kun je er fijn van gaan genieten. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

De maandprijs van maart is er wederom eentje voor de innerlijke mens. Wij geven op de laatste zaterdag van maart namelijk een dinerbon weg, t.w.v. maar liefst € 75,00, te besteden bij Eetcafé Hier is 't in Lage Zwaluwe! Reden genoeg dus om ook in maart KijkopDrimmelen goed in de gaten te houden. 

Beelden bij dit artikel