De gladiolen kunnen mee naar Drimmelen

De laatste meters over de Via Gladiola loop je als vanzelf, óók als je volop blaren op je voeten hebt zoals Elise. Hoe EHBO'ers die verzorgen, zie je op een van de foto's. EHBO'ers óók uit Drimmelen zoals Thera voor wie het hulpverlenen in Nijmegen een debuut was en Brenda die dit jaar voor de tweede keer aanwezig was.

Verbijten deed EHBO'er Huib uit Lage Zwaluwe zich. Nadat hij maandag arriveerde in Nijmegen, werd hij 's avonds hartstikke ziek en uiteindelijk is hij op advies van een arts van het Rode Kruis naar huis gegaan. Huib laat weten dat ondanks dat hij al diverse malen in Nijmegen meehielp, zich enorm te hebben zitten verbijten want hij had er zich weer zeer op verheugd. Niks aan te doen, maar hij staat er wel op te vermelden dat de artsen en verpleegkundigen die hem verzorgden en zelfs naar het ziekenhuis hebben gebracht voor controle, een enorme dikke pluim verdienen.

Terug naar Elise nog even. Die had meer dan genoeg blaren dus maar haar thuiskomst was geweldig. Voordat ze aan het avontuur begon hadden buren al een doek opgehangen in haar tuin met daarop; Onze buuf is 4 dagen stappen in Nijmegen. Na het behalen van het vierdaagsekruisje is daar met dikke letters overheen gekalkt: Gehaald! Elise staat erop haar buren en overige bekenden te bedanken voor het supporteren.

Wij van KijkopDrimmelen danken allen die ons foto's gestuurd hebben, feliciteren alle deelnemers uit Drimmelen met hun kruisje en steken een dikke duim op voor alle vrijwillige EHBO'ers uit Drimmelen.

https://m.youtube.com/watch?v=JAonh95CDs4

Beelden bij dit artikel