De Jumbo in Lage Zwaluwe drie dagen gesloten wegens verbouwing

Morgenavond (26 januari) om 18.00 uur sluit de Jumbo in Lage Zwaluwe voor drie dagen haar deuren. De supermarkt aan de Pastoor van Hooijdonklaan wordt namelijk verbouwd. Morgen wordt een groot gedeelte van de vers artikelen verkocht met 50% korting, tenslotte geeft Jumbo een versgarantie en zal donderdag 30 januari de winkel weer gevuld zijn met écht verse producten.

De winkel krijgt een metamorfose en wordt daardoor efficiënter ingericht en toekomstgericht. De winkel zal geschilderd worden en oude meubels worden weggehaald en nieuwe worden teruggeplaatst, al dan niet op een andere plek in het pand. Uit de klanttevredenheidsonderzoeken in 2018 en 2019 kwam naar voren dat het winkelend publiek het assortiment van de Jumbo Lage Zwaluwe te klein vindt. Door het verplaatsen van diverse meubelen wordt er ruimte gecreëerd voor een groter assortiment. Zo zal er straks meer keuze zijn in koffie, thee, ontbijtproducten, bier en internationaal. 

Leuk en handig weetje: het is wel mogelijk om online uw boodschappen te doen en deze tijdens de verbouwingsdagen op te halen. Via www.jumbo.com kunt u gemakkelijk uw boodschappen uitzoeken en een bestelling plaatsen die u bij het Pick Up Point in de supermarkt in Lage Zwaluwe op kunt halen op de bezorgdag die u zelf kiest. Dus ook al is de supermarkt maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 januari gesloten, u kunt wel uw boodschappen in huis halen. 

Op donderdag 30 januari nodigt Jumbo Lage Zwaluwe alle klanten van harte uit om eens een kijkje in de vernieuwde winkel te nemen. Bent u nieuwsgierig naar wat er allemaal gebeurt tijdens de verbouwing? Volg de Facebookpagina van Jumbo Lage Zwaluwe voor updates gedurende de werkzaamheden.