De jury heeft besloten! Winnaars Dierendagactie 2018 bekend

Maar liefst 227 foto's van allerlei soorten huisdieren overspoelden onze redactie. Wat een cadeaubon van € 10,00 van Agri Centrum De Bruijn in Made al niet teweeg kan brengen. Gisteravond waren we te gast bij Vahida, Tamara, Robert, Björn, Tom en Danny van woonvoorziening Prinsenpolder in Made, die met elkaar de vijf winnende foto's hebben gekozen. Wij hebben met groot plezier gekeken naar het enthousiasme waarmee deze onafhankelijke jury de foto's doorspitten en de 'ah's' en de 'oh's' ons om de oren vlogen.

De winnaars van de Dierendagactie 2018 zijn geworden:
– James – ingestuurd door Marina Knippel uit Lage Zwaluwe
– Kee – ingestuurd door Lisette Rademakers-Stoop uit Made
– Max – ingestuurd door Robbert Grootenboers uit Oosterhout
– Roxy – ingestuurd door Tineke Rijnberg (woonplaats niet bekend)
– Grumpy Husky – ingestuurd door Ylvie Fanoy uit Made

Alle winnaars kunnen ons een privéberichtje via Facebook sturen of een e-mailtje naar info@kijkopdrimmelen.nl met je adresgegevens. Wij zorgen er dan voor dat de cadeaubon bij je terecht komt. Kent u of ken jij één van de winnaars? Tag hem of haar dan even in de reacties en laat hem of haar weten dat hun huisdier gewonnen heeft!

Wij willen de bewoners van Prinsenpolder heel hartelijk danken voor hun medewerking en natuurlijk de leiding voor de begeleiding en directe enthousiasme om de bewoners bij onze actie te betrekken!

In de fotoslider bij dit artikel, ziet u de groepsfoto van 5 juryleden, twee actiefoto's van jurylid Danny die ten tijde van de groepsfoto al lekker naar bed was gegaan en natuurlijk de 5 winnende foto's. We wilden u echter de overige 222 foto's ook niet onthouden, dus we hebben alle inzendingen in een gezamenlijk fotoalbum gezet. U bekijkt ze allemaal via deze directe link https://kijkopdrimmelen.nl/albums/dierendagactie-2018.html

Beelden bij dit artikel