Eerste aflevering van het twaalfde seizoen Spraakvermaak belooft veel goeds

Op zondag 14 oktober start de allereerste aflevering van het 12e seizoen Spraakvermaak. Burgemeester Gert de Kok zal traditiegetrouw het seizoen openen, rond de klok van 14.30 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur voor mensen met een seizoenskaart en vanaf 13.45 uur voor mensen die ter plekke een los kaartje kopen.

Naast onze burgervader, schuift ook de burgervader van de gemeente Moerdijk, Jac Klijs, aan tafel. Het moet gek lopen wil vaste presentator Dik van Beest de heer Klijs niet aan de tand voelen over de kwestie Albanese inklimmers rondom station Lage Zwaluwe. Voormalig minister en nu lid van de Tweede Kamer voor de PvdA, Lilianne Ploumen is ook te gast, net zoals Twan van Meel van de AH Made. Ellen Verhaard is deze eerste aflevering de gastpresentator, die ook haar presentatieskills zal showen tijdens het gesprek met Liesbeth Verdaasdonk en Tad Blotnicki van Rondom de Toren. Nilse en Henk van der Sanden zorgen voor muzikaal vermaak en Joke Schotel van de Bascule en Henk Lievens van Zeggezicht spelen de 'Edele Dieren Quiz'.

Het drukke en interessante programma eindigt rond de klok van 16.30 / 16.45 uur. De organisatie heeft de eindtijd iets vervroegd, zodat er ook tijd is voor een comfortabele nazit in Café Ons Thuis, Bredaseweg 20 in Terheijden. De entree bedraagt € 3,50 per persoon, het is niet mogelijk vooraf te reserveren.