De vetste band van Nederland komt naar Hier is ’t in Lage Zwaluwe

Als je je band dik noemt, dan is de stap natuurlijk klein naar te zeggen dat je de vetste band van Nederland bent. En zij kunnen het waarmaken ook. Na 7 jaar komt de band D!K weer naar Lage Zwaluwe en wel op 8 februari 2020 in Hier is ‘t. D!K staat voor hoogwaardige muziek, humor, spontaniteit, spetterende entertainment en een avond om nooit te vergeten.

De band bestaat uit vijf professionele muzikanten die zich voor 200% inzetten om een unieke show neer te zetten, waarbij de vloer zeker 10 cm verzakt door een collectief dansende menigte. Het repertoire bestaat onder meer uit nummers van Blof, Jeroen van der Boom, Marco Borsato, Prince, Stevie Wonder, Wham!, Robbie Williams en vele andere artiesten. Deze nummers zijn vervolgens door ons in een D!K jasje gestoken. Tevens spelen wij enkele zelf gearrangeerde medleys die variëren van rock (Europe, Van Halen, Surviver) tot dance-classics (Chic, Kiki Dee, Pointer sisters).

Kaartjes à € 15,00 zijn te koop aan de bar van het eetcafé aan de Nieuwlandsedijk 86 en per verkocht kaartje wordt er € 2,50 gedoneerd aan ontmoetingsplek De Samenloop.

Beelden bij dit artikel