Stichting in Concert presents Simply the Best met o.a. Traaise muzikanten

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 april presenteert Stichting in Concert haar gloednieuwe concertreeks ‘Simply the Best’, welke plaats gaat vinden bij Sport- en Partycentrum Jeugdland in Ulvenhout. Tijdens deze show met muziek uit de 70’s en 80’s passeren onder andere Whitney Houston, Prince, Tom Jones en The Rolling Stones de revue. En dan denkt u: ‘waarom plaatst KijkopDrimmelen een bericht over een concert dat plaatsvindt in Ulvenhout?!’, nou… Omdat er ook Traaise muzikanten mee zullen spelen!

Speciaal voor deze show heeft Stichting in Concert een orkest samengesteld met de meest talentvolle amateurmusici en -vocalisten uit de regio Breda, waaronder dus enkele leden van de Harmonie Terheijden die spelen op saxofoon en het slagwerk. Samen werken zij met de andere muzikanten op projectmatige basis in een korte tijd toe naar een avondvullende show. Het doel van Stichting in Concert is het gat tussen amateur- en professionele muzikanten, vocalisten en technici te verkleinen. Diverse disciplines werken met elkaar samen en geven deelnemers de kans ervaring op te doen en een goed portfolio op te bouwen. Om de kwaliteit te waarborgen heeft er in het voortraject een uitgebreide selectieprocedure plaatsgevonden met onder andere audities voor zangers en zangeressen.

Vanaf 1 februari zijn er een beperkt aantal entreetickets voor zowel zit- als staanplaatsen verkrijgbaar via www.stichtinginconcert.nl/simplythebest. Houd deze website en socials (stichtinginconcert) in de gaten voor alle praktische informatie en updates omtrent het programma.