Een mooie Hemelvaartsdag op de velden van S.V.T. Terheijden

Afgelopen Hemelvaartsdag werd op de velden van S.V.T. in Terheijden het 20e Zevende Hemel Voetbaltoernooi gehouden. Een voetbaltoernooi dat niet meer is weg te denken in de gemeente Drimmelen.

In totaal 22 elftallen uit de gemeente (6 dames en 16 heren teams) speelden op sportieve en (meestal) vriendschappelijke manier hun wedstrijden. De scheidsrechters hadden het op sportief vlak niet altijd even makkelijk, omdat in het heetst van de strijd toch niet de juiste beslissing werd genomen in de ogen van sommige spelers. De toernooidag was echt zo’n dag waarvoor je van tevoren wilt tekenen: lekker weer, blije gezichten, veel en gezellig publiek, een springkussen voor de kinderen en gezellig druk bij de bar en de eettent. De mensen van de EHBO hadden tevens een vrij rustige dag.

Ter ere van ons 20e toernooi vonden we oud topscheidsrechter Jack van Hulten bereid de finalewedstrijd bij de heren (Shaktar Dônetsk – Zevende Hemel 2) te fluiten. In cafè de Zevende Hemel vond ’s avonds de loterij en de prijsuitreiking plaats. Voor de plechtigheden begonnen is het publiek toegesproken door voorzitter Ton Weterings om te vertellen waarom Dennis Dieduksman er dit jaar niet bij was en om Dennis te bedanken voor zijn punctuele voorbereiding en hem uiteraard namens de organisatie, vrijwilligers en deelnemers, heel veel beterschap toe te wensen. De lootjes werden getrokken door Harry Bakker en de prijsuitreiking werd verzorgd en gepresenteerd door Anthony Lurling. De feestavond werd met muzikaal omlijst door Disco Twice met om 23.30 uur een spetterend optreden van Jos Ansems ofwel ELVIX.

Uiteraard het belangrijkste van ons toernooi is de uiteindelijke eindstand bij zowel de dames als de heren. De dames van Toine Dekkers Onderhoud gingen er met de eerste prijs vandoor en bij de heren was dat het team van Shaktar Dônetsk.

De sponsors, de deelnemers, de EHBO, de scheidsrechters en alle mensen bij S.V.T. Terheijden worden namens de organisatie van harte bedankt voor deze mooie dag en we zien u graag donderdag 25 mei Hemelvaartsdag 2017!

Verslag: Ton Weterings, organisatie Zevende Hemel Voetbaltoernooi