Eerste dag voorinschrijving Avond4daagse Made kost organisatie 720 wandelshirts

Gisteren konden fanatieke en recreatieve wandelaars zich inschrijven voor de Avond4daagse Made. Het voordeel van die voorinschrijving is dat iedere deelnemer een uniek wandelshirt krijgt. Of het nou door die gift komt of door de nieuwe opzet van het wandelfestijn, durven wij niet met 100% zekerheid te zeggen, maar deze eerste voorinschrijvingsdag kost de organisatie in ieder geval al 720 wandelshirts!

Bij zowel 't Trefpunt als bij Albert Heijn zaten vrijwilligers klaar om de avondvierdaagsedeelnemers te ontvangen en te begeleiden bij de inschrijving, dat via een digitaal formulier gebeurde. Op in totaal 10 laptops konden deelnemers zich stuk voor stuk inschrijven, waarbij ze verwend werden met paaseitjes en appeltjes. Ook aan muziek was gedacht, want 't Mays Kabaol gaf in de ochtend een gezellig showtje weg bij de supermarktlocatie. Met dank aan Marieke mochten wij aan het einde van de dag vernemen dat al 720 deelnemers zich hebben aangemeld.

Deze inschrijvingsdag gemist? Geen probleem, het is nog steeds mogelijk om in te schrijven. Van 21 t/m 24 mei 2019 is Made namelijk hét wandelwalhalla van de omgeving, met nieuwe routes en verschillende thema's. Dit jaar is de avondvierdaagse te lopen over 3, 5 of 8 km per dag. Het inschrijfgeld van € 5,00 dient voldaan te worden door alle wandelende deelnemers (dus ook begeleiders) en kan zowel contant als per pin betaald worden. Aanstaande woensdag en donderdag zullen de vrijwilligers wederom voor een ieder die mee wil lopen klaar zitten. Dit gebeurt zowel bij 't Trefpunt als bij Albert Heijn tussen 17.00 en 20.00 uur. 

Beelden bij dit artikel