Eindelijk de verjaardag van uw (achter)(klein)kind in stijl vieren? Doe mee en maak nú kans op de elfde maandprijs!

De elfde maandprijs is een superleuke prijs waarmee u punten scoort bij uw kroost en uw kroost bij hun vriendjes en vriendinnetjes!

We geven in maart namelijk een compleet kinderfeestje voor in totaal 6 kinderen en maximaal 4 volwassenen t.w.v. € 70,90 weg, volledig verzorgd en georganiseerd door Recreatieparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe!

Dit jaar viert u de verjaardag van uw (achter)(klein)kind in stijl met deze geweldige prijs.
3,5 uur lang mag hij of zij, samen met nog 5 vriendjes en vriendinnetjes, spelen in het grote overdekte speelparadijs, waar zij zich kunnen vermaken in een speeltoestel van maar liefst zes verdiepingen hoog en helemaal bovenin vind je de hoogste uitkijktoren van West-Brabant met uitzicht over de Biesbosch! Er staat een gigantisch springkussen, er is een ballenbak, verschillende klim- en klautermogelijkheden, een LEGO blokken hut en zelfs een échte draaimolen met bootjes! Tijdens het feestje krijgen de kinderen frietjes met een snack, een ijsje, onbeperkt ranja en de tafel wordt versierd met een mooie ballonnenboog.

Wilt u deze superleuke prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 25 maart aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.