Ook Verenigingsnieuws via de KijkOp App

Dinsdag 14 maart vindt de lancering plaats van de KijkOp App. Dit is een handige, gratis app voor de smartphone die u dagelijks op de hoogte houdt van het lokale nieuws, aanbiedingen van winkels, horeca en bedrijven én het nieuws dat de hier gevestigde verenigingen en ideële organisaties u te melden hebben. De KijkOp App die dan wordt gelanceerd is voor gebruikers van een iPhone. Een week later is de Androidversie beschikbaar.

Verenigingsnieuws

KijkopDrimmelen.nl sponsort lokale verenigingen en ideële organisaties uit de gemeente Drimmelen. Zij kunnen via een gratis eigen pagina alle relevante informatie over hun activiteiten kwijt. Daarnaast hebben ze de mogelijkheid om aankondigingen over hun activiteiten te plaatsen. Deze worden op alle pagina’s van KijkopDrimmelen.nl getoond.

En dus nu ook via de speciale KijkOp App. Onder het tabje ‘aanbieders’ vindt u als smartphone gebruiker straks de categorie ‘verenigingen en instellingen’. Hier treft u lokale partijen aan en kunt u eenvoudig doorklikken naar de betreffende pagina. Daar krijgt u door middel van tekst en beeld uitleg over deze vereniging of instelling.

Onder het tabje ‘clubnieuws’ vindt u het laatste nieuws van de vereniging of ideële organisatie waarnaar u op zoek bent. Zij kunnen dit nieuws zelf toevoegen en houden de inwoners van de gemeente Drimmelen zo op de hoogte. U ziet meteen welke vereniging heel actief is en wat ze u te bieden hebben.