Esther Delissen nieuwe gemeentesecretaris Drimmelen

Esther Delissen wordt de nieuwe gemeentesecretaris en hoofd van de organisatie van de gemeente Drimmelen. Esther Delissen begint per 1 juni 2019. 'Ik zie er naar uit om te mogen werken aan een mooi en gezond Drimmelen', aldus Delissen.

Esther Delissen is sinds juli 2018 ad interim gemeentesecretaris van de gemeente Alphen-Chaam en directeur ABG organisatie bij de ABG organisatie (de ambtelijke organisatie die werkt voor de gemeenten Alphen Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen).

Na haar studie psychologie heeft ze ruim 12 jaar diverse (management)functies vervuld binnen de gemeente Gilze en Rijen en vanaf 1 januari 2016 binnen de ABG. Esther Delissen is 45 jaar oud en woont in Tilburg. Per 1 januari 2019 verliet Cor Smits de gemeente Drimmelen. De gemeente startte een procedure op en sprak in totaal zeven kandidaten in diverse rondes met pitches, opdrachten en gesprekken.

Burgemeester Gert de Kok, hoofd van de selectiecommissie, zegt over de keuze voor deze kandidaat: 'Esther Delissen past als persoon goed bij de gemeente Drimmelen. Ze heeft humor, is sociaal, informeel benaderbaar en heeft een pragmatische insteek. We kijken uit naar haar komst.'

Foto: ABG gemeente.