Even helemaal weg, maar toch in de buurt bij Camping ’t Weeltje

Bent u voor deze zomer op zoek naar een rustiek vakantieplekje en heeft u geen zin om honderden kilometers te rijden?

Wilt u dichtbij huis blijven om wat voor reden ook, maar toch het gevoel hebben dat u er even helemaal uit bent? Denk dan eens aan een bezoekje aan Camping ’t Weeltje in Lage Zwaluwe. Deze knusse camping biedt plekken voor caravans, campers en tenten, bij de schapen en een kikkerpoel.

Heerlijk tot rust komen in het weidse polderlandschap met alle faciliteiten voor een fijn verblijf. Goede sanitaire voorzieningen, elektra en voldoende parkeergelegenheid, zelfs voor uw boot(je). Vanuit de haven van Lage Zwaluwe vaart u binnen luttele minuten rechtstreeks naar Nationaal Park De Biesbosch, met uw eigen boot of met veerdienst ’t Leeuweveerke, maar u kunt zich ook in het dorp zelf prima vermaken. In en bij de zwemplas aan de Lange Reeweg is het heerlijk vertoeven, de supermarkt Jumbo is er voor uw dagelijkse boodschappen en er zijn verschillende eetgelegenheden en cafeetjes, zoals Hier is ’t, ’t Roer Om, Biesla, De Thuishaven en De Polderpub. 

Bij Camping ’t Weeltje geniet u van een fijn en gezellig verblijf, waarbij uw hond (aangelijnd) ook van harte welkom is. En wist u dat uw viervoeter ook meteen een knipbeurt kan krijgen? ’t Weeltje heeft namelijk ook een hondentrimsalon op eigen terrein. Na een bezoekje aan de trimsalon is uw hond kortgeknipt en getrimd klaar om samen met u de prachtige natuur en omgeving van Lage Zwaluwe te verkennen. 


Benieuwd naar de camping? Kijk dan voor meer informatie, foto’s en een directe link naar de website op: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/camping-t-weeltje.html