Roeiregatta Drimmelen, Bruisend Made en Stichting Leergeld op TV

Vanaf vrijdagavond 21 juli om 19.00 uur zendt Omroep Drimmelen beelden uit van:

Roeiregatta Drimmelen

Eeuwige roem is de prijs die de winnaars van de Drimmelense roeiregatta stond te wachten. Een evenement dat zeker een uitdaging is voor de deelnemers. Deze jaarlijkse roeiwedstrijd voert de deelnemers vanaf de Oude Jachthaven Drimmelen de Biesbosch in. Onze verslaggever en cameraman Ad van Dijk sprak er met Marnix Thijssen van de organisatie. Hij vertelt u meer over deze mooie wedstrijd. Natuurlijk volgden onze camera’s ook de boten.

Bijzondere hobby’s – 3D printen-deel 2

Voor onze serie ‘Bijzonder Hobby’s ging verslaggever Joost Pieterman op bezoek bij Richard Pols uit Made. Hij ging met hem in gesprek over een bijzondere hobby, namelijk 3D-printen. Altijd al benieuwd geweest hoe dit in zijn werk gaat? Richard vertelt u er alles over. Deze week ziet u deel 2 van dit verslag, waarin Richard aan de slag gaat met het printen. 

Dorpsgericht Werken-Stichting Leergeld

Iedere maand kunt u kijken naar onze rubriek Dorpsgericht werken. Dorpsgericht werken gaat om het bevorderen van leefbaarheid, veiligheid en sociale betrokkenheid. Coördinator Lilian Lambrechts zal u in deze rubriek voorzien van informatie over actuele zaken die hiermee samen hangen. Dit keer heeft zij een gesprek met Gerry van Dongen van de Stichting Leergeld. De Stichting biedt praktische ondersteuning op het gebied van sport, muziek, school en welzijn. Ze betalen bijvoorbeeld de contributie van de sportvereniging of een fiets als je kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Jouw kind hoeft niet aan de zijlijn te staan!

Bruisende Buitenmarkt Made

Op zondag 2 juli was het weer zover! De Bruisende Buitenmarkt 2023. Het werd weer een ontzettende bruisende dag,  met veel kramen, muziek en gezelligheid. Een bomvolle jaarmarkt met voor ieder wat wils. Van jong tot oud, iedereen vermaakte zich op de Bruisende Buitenmarkt. Ook Omroep Drimmelen was van de partij en ontmoette er veel enthousiaste bezoekers en zelfs presentatie talent. 

VrijwilligersInformatiePunt

Het Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) is er voor alle vrijwilligers en organisaties in de gemeente die met vrijwilligers werken. VIP bemiddelt, helpt organisaties en geeft informatie over vrijwilligerswerk. In deze2e aflevering van de  serie geeft Mirande Wouters, coördinator Vrijwilligers Informatiepunt, hier een toelichting op. In deze aflevering vertelt Erik van Oosterhout, bestuurslid van het Powerweekend Made, meer over het vrijwilligerswerk bij dit evenement. Ook komen een aantal vrijwilligers aan het woord. Werkt uw organisatie met vrijwilligers en wilt u daar ook een podium Voor? Neem dan contact op met het VIP van SWO.

Foto van Omroep Drimmelen, de gesubsidieerde lokale omroep van de gemeente Drimmelen.