Evenementen voor u, voor jou, voor mij, voor ons, voor hen, voor één en voor allen

In de komende maanden staat de agenda van Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe weer bol van evenementen. Van een Hollands dansorgel tot Poolse lekkernijen, van een hobbybeurs tot muzikale hoogtepunten en van een jongerenparty tot een 50+ beweegmiddag; we kunnen wel stellen dat De Zonzeel met haar opkomende evenementen een zeer brede doelgroep trekt. 

Het mooie aan deze evenementen is dat u naast bezoeker, ook deelnemer kunt zijn. Zo kunt u een gratis kraam voor de hobbybeurs op 15 oktober huren en kunt u gratis binnenlopen en meedoen tijdens de Beweeg & Vitaliteit Dag, die speciaal voor 50+-ers wordt georganiseerd. Een dansje wagen tijdens de Black Light Party is voor alle basisscholieren een feest en een dansje in het Dansorgel Museum in Hilvarenbeek mag zeker niet in uw agenda ontbreken. 

KijkopDrimmelen zette de aankomende evenementen voor u op een rijtje (inclusief indien van toepassing een uiterlijke inschrijfdatum):

 • 28 september: Beweeg & Vitaliteit Dag
  Een speciale middag voor 50+-ers. U kunt vrij inlopen tussen 14.00 en 16.00 uur. Meer informatie leest u via: Beweeg & Vitaliteit Dag.
   
 • 4 oktober: Busreis naar het Draaiorgel Museum Dansant in Hilvarenbeek
  Met de bus naar Hilvarenbeek voor een zittende (!) rondleiding in het Draaiorgel Museum Dansant. Inclusief de mogelijkheid voor het wagen van een dansje. Uiterlijke inschrijfdatum is 28 september. Meer informatie leest u via: Draaiorgel Museum Dansant.
   
 • Vrijdag 13 oktober: Black Light Party
  Een coole party voor alle basisscholieren in onze gemeente! In samenwerking met de BanaCrew wordt er een mooi feestje van gemaakt. Meer informatie leest u via: Black Light Party.
   
 • Zondag 15 oktober: Bazaar & Hobby-Creatief Show
  Huur gratis een kraam op deze creatieve middag en promoot uw hobby! Uiterlijke inschrijfdatum is 10 oktober. Natuurlijk kunt u ook de beurs bezoeken vanaf 11.00 uur. Meer informatie leest u via: Hobby-Creatief Show.
   
 • Zaterdag 21 oktober: Muzikale Avond
  Het Volwassenen Leerling Orkest van Musis Sacrum uit Dongen en de Bigband Jazzkefet treden deze avond voor u op. Gratis entree vanaf 20.00 uur. Meer informatie leest u via: Muzikale Avond.
   
 • Zondag 22 oktober: Muziekfestijn Drimmelen
  U kunt genieten van een optreden van de Anthony Singers uit Terheijden, poporkest Hercules uit Made en de Bayerse Kapel uit Lage Zwaluwe. Gratis entree vanaf 13.30 uur. Meer informatie leest u via: Muziekfestijn Drimmelen.
   
 • Zondag 5 november: Poolse Dag
  Een middag vol Poolse lekkernijen, producten, cadeauartikelen en nog veel meer. Opbrengst komt ten goede van het kindertehuis in Kosmin. Meer informatie leest u via Poolse Dag.


Voor al deze evenementen bent u van harte uitgenodigd aan de Poolsestraat 13 in Hooge Zwaluwe!