Extra aandacht voor financiële gezondheid van medewerkers bij Kibeo

Bij Kibeo staat het welzijn van haar medewerkers voorop. Vol enthousiasme doet Kibeo deze week (25 tot en met 29 september) mee aan de Nationale Vitaliteitsweek.

Een week die bij Kibeo volledig in het teken staat van de financiële gezondheid van haar medewerkers. Een gezonde portemonnee draagt tenslotte bij aan de algehele vitaliteit. Foto: Kibeo

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek legt Kibeo de nadruk op sparen en beleggen
De medewerkers van Kibeo staat een financieel gezonde week te wachten. Voorafgaand aan deze week is er een interne peiling geweest. De meerderheid van de medewerkers heeft aangegeven meer te willen weten over de onderwerpen sparen en beleggen. Aan de hand daarvan is een week vol financiële activiteiten en informatie gepland. Zo kunnen medewerkers deelnemen aan een winactie waarbij ze kans maken op een financieel zelfhulpboek en krijgen ze dagelijks interessante financiële weetjes en tips. Ook is er een online lezing ‘Bereik meer met je geld’ van Rabobank en is er in samenwerking met een expert van GR de Bevelanden een blog geschreven waarin veelvoorkomende valkuilen op financieel gebied worden uitgelegd met tips om dit zelf te voorkomen.

Kibeo besteedt veel aandacht aan de vitaliteit van haar medewerkers
Kibeo geeft om de vitaliteit van haar medewerkers. De deelname aan de Nationale Vitaliteitsweek is één van de voorbeelden waarop Kibeo aandacht heeft voor vitaliteit. Er zijn bijvoorbeeld ergocoaches bij Kibeo, die collega’s helpen bij ergonomisch verantwoord werken met kinderen. Daarnaast vergoedt Kibeo de kosten voor een griepprik, krijgen medewerkers een tegemoetkoming in hun ziektekostenverzekering en wordt er gedacht aan werkdrukverlaging door de inzet van groepshulpen en ondersteuning vanuit het servicekantoor.

Bij Kibeo is er ook aandacht voor het werkgeluk: door regelmatig een kaart of presentje te sturen blijft Kibeo haar waardering uitspreken naar haar medewerkers.