Feestelijk, creatief en groen, keer twee! Maak nú kans op de achttiende maandprijs!

De achttiende maandprijs is een creatieve prijs die u alvast in feestelijke sferen zal brengen!

We geven in oktober namelijk een waardebon t.w.v. € 65,90 weg, waarmee u samen met een vriend of vriendin, familielid of kennis, deel kunt nemen aan een kerstworkshop van Bloem 't Op in Lage Zwaluwe!

Onder het genot van een hapje en een drankje genieten jullie samen van een gezellige, creatieve avond waarbij je een schitterend eigen kerststuk kunt samenstellen. Kerstgroen, kerstballetjes, kersthulst, kerstblaadjes, kerststerren, noem het allemaal maar op. Al het benodigde materiaal voor uw feestelijke kerststuk stelt Bloem 't Op beschikbaar en u kunt kiezen uit 2 of 3 voorbeeldmodellen, die we later deze maand zullen presenteren. Bloem 't Op zal daarnaast enkele datums bekend maken, zodat jullie samen de agenda's op elkaar af kunnen stemmen. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 28 oktober aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.