Kaartverkoop feestavond P&P vanavond van start tijdens gratis happy hour

Tijdens het Zwaluws Kerstfeest op 9 en 10 december aanstaande, vindt er naast de kerstmarkt op 10 december, ook een geweldige feestavond plaats. De zaterdagavond staat in het teken van het 5-jarig bestaan van Partydisco P&P. Patrick Goossens en Peter van der Kooij, twee welbekende namen op Lage Zwaluwe, zijn in 2012 gestart met hun dubbele DJ-act. Het lustrum moet nauurlijk groots gevierd worden en dat doen de twee heren met een Jaren 70's en 80's Glitter & Gala feestavond.

Zoals het hele kerstfeest, zal deze feestavond ook plaatsvinden in de RK Kerk aan het Plantsoen in Lage Zwaluwe en naast P&P zal ook zanger Danny Canters een optreden verzorgen. Beide optredens zullen gegeven worden op en rondom de verlichte dansvloer die speciaal voor deze feestavond neer wordt gelegd.

Eetcafé Hier is 't geeft vanavond officieel het startschot voor de kaartverkoop op wel heel spectaculaire wijze: tussen 22.00 en 23.00 uur zetten Ad en Jolanda een uur lang de tap open! Iedereen is van harte welkom om een gratis biertje te drinken en natuurlijk een kaartje te scoren voor 9 december. Kaartjes kosten € 10,00 in de voorverkoop. Snelle rekenaars onder ons zijn er al over uit: één biertje per kwartiertje en je hebt je kosten er al uit!