Fiets- en natuurliefhebbers opgelet! Maak nú kans op de 36ste maandprijs!

De zesendertigste maandprijs is een prijs die goed van pas komt voor fiets- en natuurliefhebbers!

We geven in april namelijk een cadeaubon t.w.v. € 75,00 weg, te besteden aan het gehele assortiment inclusief aankoop of reparatie, bij Janssens Tweewielers in Wagenberg!

Ze verzorgden bijna drie jaar geleden al onze derde maandprijs en inmiddels zijn we aangekomen bij alweer de 36ste en mochten wij wéér in goed overleg een mooie prijs weggeven! Op twee wielen de natuur in en genieten van het zonnetje; iedereen met een fiets (of scooter) kan hier wel over meepraten. Met deze cadeaubon van Janssens Tweewielers kunt u er één aanschaffen, de uwe oppimpen met leuke accessoires, uw elektrische fiets een APK-beurt geven of uw fietsband laten repareren, want u mag de cadeaubon namelijk besteden aan het héle assortiment van Janssens! 

De bon is een jaar geldig en als u zelf meer van de vierwielers bent, kunt u de bon ook cadeau geven aan iemand anders. Geen reden dus om niet mee te doen aan deze winactie!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 27 april aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.