Fotoclub Dinasa Wagenberg kijkt terug op een geslaagd expositieweekend

Tweemaal per maand komen de 19 leden van Fotoclub Dinasa in Wagenberg bij elkaar om foto's te bespreken of te beoordelen, fototochten te houden en werkavonden of lezingen te organiseren. Jaarlijkse hoogtepunt is natuurlijk de expositie, dit jaar voor de 36e maal. Op beide paasdagen was de belangstelling groot en werden de werken uitgebreid bekeken door het publiek.

Graag hadden we u gemeld welke foto de meeste stemmen kreeg van het publiek maar bestuurslid Wim Prinsen was niet te vermurwen. Gelijk heeft hij trouwens. Zodra namelijk de stemmen geteld zijn wordt de uitslag éérst aan de leden gemeld op de clubavond volgende week. Voor ons dus een dilemma want langer dan 24 uur een nieuwsbericht laten liggen is niet onze gewoonte.

De prijs voor actueel zijn is dus géén naam van de winnaar maar… Dinasa koos enkele jaren geleden al voor communiceren via KijkopDimmelen en Piet Visker kennende, komt die uitslag absoluut nog wel een keer deze kant op. Interesse in fotograferen of meer weten over Dinasa? Stuur dan een mailtje naar  fcdinasa@casema.nl

Beelden bij dit artikel