Ga een culinair zorgeloze kerst tegemoet. Maak nú kans op de zevende maandprijs!

De zevende maandprijs is een overheerlijke prijs dat de stress tijdens de feestdagen weg zal nemen!

We geven in november namelijk een waardebon t.w.v. € 50,00 weg, in te wisselen voor een ambachtelijk bereide saladeschotel naar keuze uit de eigen keuken van Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe!

Urenlang in de keuken voor een kerstdiner voor de hele familie, verbrande haricots-verts, uw Supertrifle met Banaan en Karamel ziet er tóch net iets meer uit als een gesmolten sneeuwpop en die enorme afwas met aangekoekte potjes, pannen, vorken, messen, eetlepels, dessertlepels, theelepels, opscheplepels, spatels, grote borden, kleine borden, middelmatige borden, schaaltjes, dekseltjes, longdrinkglazen, rode wijnglazen, witte wijnglazen, bierglazen en noem het allemaal maar op.

Niet voor u dit jaar! KijkopDrimmelen verzorgt voor u een culinair zorgeloze kerst met deze saladeschotel naar keuze. Géén emmertje-prutje-doperwten/wortelen-eitje-salade, maar samengesteld met ambachtelijke kwaliteitsingrediënten. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 26 november aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Let op: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch kans maken? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.