Gala-avond Dongemond: Onze Kerk voor één avond Hun Kerk

Wegafzettingen, dranghekken en verkeersregelaars: alles was tot in de puntjes geregeld voor het Dongemond Gala 2018. Voor het tweede jaar op rij vond deze plaats in Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe, die voor de gelegenheid prachtig versierd was mede door de gymleraar en de tekenjuf.

De leerlingen trokken alles uit de kast met mooie jurken, strakke pakken, hoge hakken en wisselslippers voor na de grootse entree. Naast luxe auto's zoals een Rolls Royce, een Jaguar en een Tesla, verschenen er ook tractoren, motors, paarden en zelfs een TukTuk in de Gala-stoet!

Voor onze redactie was er toch wel één leerling die dé uitspraak van de avond maakte. Terwijl er een jongen uit een auto stapte en poseerde voor de foto, hoorden wij achter ons: "Zit hij bij ons op school dan?!"

De foto's die wij maakten bekijkt u in ons fotoalbum via https://kijkopdrimmelen.nl/albums/dongemond-gala-2018.htmlHeeft u een foto gespot die u graag zou willen hebben? Stuur ons gerust een mailtje met het fotonummer en wij sturen deze gratis naar u toe! info@kijkopdrimmelen.nl

Beelden bij dit artikel