Geld afstorten niet meer mogelijk in heel Drimmelen na verhuizing bank

In het huidige gebouw waar de Rabobank in Made gevestigd is, worden woningen gerealiseerd. Daarom verhuist de bank naar Middelmeede 40 in het pand van Woonvizier. Op deze nieuwe locatie worden geen afstort- en muntrolautomaten geplaatst. Ook kunnen hier geen geldbestellingen afgehaald worden.

Voor zowel het gebruik van de afstort- en muntrolautomaten als het ophalen van geldbestellingen, moet u voortaan naar Raamsdonksveer of naar Oosterhout-centrum. De huidige geldautomaten blijven in een afgesloten ruimte wel gewoon 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Met het verdwijnen van de service worden behalve ondernemers, ook goede doelen getroffen omdat ze worden gedwongen hun collecteopbrengsten buiten de gemeente af te gaan storten. Omdat de maatregel ingaat op 3 september, heeft de twee jaar geleden samengegane afdeling Drimmelen van het Koningin Wilhelminafonds/Kankerbestrijding, de twijfelachtige eer om als eerste 'op reis' te moeten met de vele collectemunten. De collecteweek is namelijk altijd de eerste volle week van september.