Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Het is nog te vroeg om de balans op te maken maar het lijkt erop dat de rommelmarkt iets minder heeft opgebracht dan vorig jaar, maar de biertent aanzienlijk meer omzet draaide dan vorig jaar. Dit samen met het fraaie weer, maakt de vierde editie van het Zwaluws Zomerfestijn tot een prima geslaagd en vooral prima georganiseerd evenement.

Een organisatie die in handen is van de sport en muziekcoalitie Hirundo en Alliance. Een coalitie waar geen amendementen of moties aan te pas komen en werkt als een goed geoliede machine. Tientallen vrijwilligers die ontzettend veel werk verzet hebben voor en tijdens het weekend en zelfs binnen een dag alles weer opgeruimd hebben, waardoor het terrein van de sporthal in Lage Zwaluwe er nu alweer bij ligt alsof er niks gebeurd is.

We rekenden uit dat er vrijwilligers zijn die het afgelopen weekend méér uren actief waren dan de 38 à 40 uur die in een werkweek zitten. Uiteraard werden er daarnaast in de voorbereidingen ook al heel veel uren gestoken. Hulde!

In ons fotoalbum vindt u de foto's van vrijdag, zaterdag en zondag op volgorde, met enkele foto's van gelegenheidsfotograaf van dienst Patrick Goossens ertussen. Patrick maakte foto's op momenten dat wij er niet bij konden zijn. Ons fotoalbum bekijkt u via deze directe link https://kijkopdrimmelen.nl/albums/zwaluws-zomerfestijn-2018.html

Beelden bij dit artikel