Samen met je buren aan de zonnepanelen: kom naar een startbijeenkomst van Buurkracht

Je ziet het steeds vaker: zonnepanelen op woningen. Het maatschappelijk initiatief Buurkracht vindt dat er nog veel meer zonnepanelen kunnen komen en wat is er dan handiger dan om dit samen met je buren op te pakken. Samen bespaar je, volgens Buurkracht, tenslotte meer energie dan alleen. Buurkracht is een duurzame energievorm, die u ook nog eens in contact brengt met uw buurtbewoners.

De inzet van het initiatief is om op zoveel mogelijk daken van Brabantse koopwoningen zonnepanelen te kunnen plaatsen. Landelijk doen al 300 buurten mee aan Buurkracht, waarvan 100 buurten in Noord-Brabant. Alleen al in onze provincie resulteert dat in een gezamenlijke besparing van bijna 800.000 euro op hun energierekeningen. Reden genoeg dus voor de initiatiefnemers om ook een startbijeenkomst in onze gemeente te organiseren, waarop alle informatie over Buurkracht te verkrijgen is. 

Op maandag 17 september bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom in De Korenbeurs in Made aan de Kerkstraat 13. Na ontvangst met koffie of thee, start de bijeenkomst om 20.00 uur en deze duurt ongeveer een uur. Na afloop is er nog ruimte om na te praten met een drankje. Deze avond is geheel gratis.

Wilt u bij deze startbijeenkomst aanwezig zijn? Meld u zich dan eerst eventjes aan via de website van Buurkracht