Gemeentesecretaris Cor Smits beste ambtenaar van het jaar?!

Gemeentesecretaris Cor Smits is genomineerd voor de titel 'Beste Ambtenaar van het jaar'. De landelijke verkiezing is een initiatief van het netwerkplatform Publiek Denken. De nominatie van Smits luidt:

"Cor is gemeentesecretaris in de gemeente Drimmelen. Dat doet hij op een uitstekende wijze. Daarnaast zet hij zich in voor regionale samenwerking en speelt hij een rol in de VGS. Voor ons als regionaal mobiliteitscentrum is Cor een belangrijke verbinder. Verder zet hij zich in voor het binnenhalen van jonge academici en het flexibiliseren binnen de regio. Als het gaat om het werven van jongeren, is Cor altijd present. Cor is een ware ambassadeur!"

Cor Smits is 10 jaar gemeentesecretaris geweest in onze gemeente, maar heeft onlangs bekend gemaakt dezelfde functie in de gemeente Etten-Leur te gaan vervullen per 1 januari 2019. Ook KijkopDrimmelen.nl heeft altijd fijn contact met Cor mogen onderhouden, dus onze stem heeft hij al binnen. Wilt u ook op Cor stemmen? Dat kan via https://publiekdenken.nl/nieuws/algemeen/beste-ambtenaar. Stemmen kan tot woensdag 31 oktober 18.00 uur.

*Foto bij dit artikel: Facebookpagina Gemeente Drimmelen