Gewonnen jaarabonnementen De Belhamel direct in gebruik genomen

Afgelopen vrijdag kwam Nanda uit Made naar voren als dé winnares van de twee jaarabonnementen van Recreatieparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe. Na het stemmen op Het Beste Uitje 2018 won zij de abonnementen voor haar oppaskinderen Fenne en Nienke, de dochters van Marieke. Met z'n viertjes haalden ze zojuist de abonnementen op en zijn ze al direct in gebruik genomen.

Vier enthousiaste dames stonden de redactie al met smart op te wachten aan de balie van het speelparadijs in de Zwaluwse polders. "Nanda heeft officieel meegedaan met de stemactie, maar ze heeft de jaarabonnementen gewonnen voor mijn dochters", vertelt Marieke, die daardoor dus met haar neus in de boter viel. "Ik heb letterlijk niks hoeven te doen en ik win toch, of ja eigenlijk Fenne en Nienke natuurlijk."

Nanda past regelmatig op de twee vrolijke meiden op, die letterlijk stonden te springen om het speelwalhalla in te duiken. Dat is precies wat ze deden, nadat we natuurlijk even een fotootje maakte van de dames met hun jaarabonnement, samen met winnares Nanda en Belhamelster Cathya. 

KijkopDrimmelen feliciteert Nanda, Fenne, Nienke en mama Marieke van harte met het winnen van de abonnementen en wenst hen het komende jaar heel veel plezier toe in het speelparadijs in Lage Zwaluwe.