Gratis Snowboard Fundag voor kinderen/jongeren met een lichamelijke beperking

Op zaterdag 23 januari zijn kinderen/jongeren met een lichamelijke beperking welkom voor een geweldige Snowboard Fundag. Kennismaken met snowboarden samen met ervaren leerkrachten én een clinic verzorgd door drievoudig Paralympisch Kampioen Bibian Mentel, is geheel gratis en wordt gehouden in Snowworld Rucphen.

Tijdens deze dag ga je kennismaken met snowboarden. Samen met ervaren snowboardleraren en leraressen ga je de piste op om daar 2 uur lang persoonlijke begeleiding te krijgen in het snowboarden. Iedereen is welkom al heb je nog nooit in de sneeuw gestaan, ervaring is voor deze dag niet nodig. Het is toegankelijk voor beginners en gevorderden. Niemand minder dan drievoudig Paralympisch Kampioen Bibian Mentel zal samen met de leraren de clinics verzorgen dat iedereen ongeacht je beperking de kans krijgt om te snowboarden. Broers, zussen, vriendjes, vriendinnetjes en ouders mogen ook meedoen! Niks leuker dan samen genieten van de sneeuw! Heb jij een lichamelijke beperking of ken je iemand die dat heeft en zou je graag willen leren snowboarden? Meld jezelf of diegene dan gelijk aan! Om te kunnen snowboarden is het van belang dat je zelfstandig kan staan (met of zonder protheses) en enigszins kunt lopen.

Waar
De Snowboard Fundag wordt gehouden in Snowworld Rucphen. Adres: Baanvelden 13, Rucphen.
Wanneer
Op zaterdag 23 januari om 10:00 uur vindt de Snowboard Fundag plaats.
Kosten
Deelname aan deze dag kost helemaal niks! Je krijgt 2 uur toegang tot de baan inclusief begeleiding, materiaal huur en koffie/thee en limonade bij het ontvangst.
Programma
Ontvangst: 10:00
Opening 10:30
Omkleden 10:45
Baan op: 11:00/11:15
Les afgelopen: 13:00/13:15
Afsluiting 13:45
Aanmelden:
Ga jij deze uitdaging aan? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar merijn@mentelity.org. Zet hierin met hoeveel personen je naar de Snowboard Fun Dag komt, de namen en leeftijden van de deelnemers, eventuele snowboardervaring en contactgegevens van de deelnemers.

Beelden bij dit artikel