Herinnering: Maak nú nog kans op de 55ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de vijfenvijftigste maandprijs verloot:

Wij geven aanstaande zaterdag namelijk een cadeaubon t.w.v. € 40,00 én een kettinkje in cadeauverpakking weg, komende van en te besteden bij Schoonheidssalon Freshyess in Drimmelen-dorp!

Vind jij dat jij wel een cadeautje verdient? Of heb je een vriendin die wel eens iets leuks mag krijgen? Of misschien wil je je moeder, zus of oma een hart onder de riem steken. Met deze maandprijs kan dat! Bij schoonheidssalon Freshyess in Drimmelen kun je terecht voor beautybehandelingen, kun je je nagels laten verzorgen, je wenkbrauwen of wimpers laten verven en zelfs je tanden laten bleken. Waar je ook voor kiest, de cadeaubon is in te wisselen op alle behandelingen van Freshyess.

Freshyess heeft er daarnaast ook nog een extraatje bij gedaan. Naast de cadeaubon, ontvangt de winnaar of winnares namelijk ook een goudkleurige ketting met een hangertje in een leuke cadeauverpakking.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar ( te vinden via deze link: www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1288870064780488 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.