Haal het voorjaar in huis met een workshop van Bloem ’t Op

Bloem ’t Op in Lage Zwaluwe kan niet alleen uw bloempotten opfleuren met de mooiste bloeiers, maar zij geeft ook verschillende workshops waarmee u uw creativiteit zelf de vrije loop kan laten. Na de kerstworkshop afgelopen november/december, is het nu tijd voor de Voorjaars- / Paasworkshop.

Op de foto ziet u drie voorbeelden die Chantal, het gezicht achter Bloem ’t Op, heeft gemaakt. Bij de voorbeelden is Chantal uitgegaan van het steigerhouten bord, het steigerhouten frame en het dienblad die in eerdere workshops al eens gebruikt zijn. Mocht je dus eerder een workshop bij Bloem ’t Op hebben gevolgd en daar het bord, het frame of het dienblad van over hebben gehouden, kun je deze meenemen en in deze workshop opnieuw opmaken. Heb je nog geen basis, dan kun je deze tegen een kleine meerprijs bij Chantal aanschaffen.

De workshops worden gegeven op de volgende data:

  • Dinsdag 24 maart;
  • Woensdag 25 maart, 1 april en 8 april;
  • Donderdag 9 april.

De workshop start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 / 22.00 uur. Een avondvullende workshop dus, waarbij een hapje en een drankje inbegrepen is. Wanneer het je leuk lijkt om de workshop met een groep van minimaal 6 personen te volgen, is een alternatieve datum/tijdstip in overleg met Chantal ook mogelijk.

De kosten van de workshop zijn als volgt:

  • Voorbeeld 1: € 32,95 exclusief steigerhouten bord (meerprijs bord € 10,00);
  • Voorbeeld 2: € 29,95 exclusief dienblad (meerprijs dienblad € 10,00);
  • Voorbeeld 3: € 29,95 exclusief steigerhouten frame (meerprijs frame € 10,00).

De genoemde kosten zijn inclusief alle materialen. Tijdens de workshop kunt u gebruik maken van verschillende soorten groen en verschillende bloemen, zodat het stuk helemaal naar eigen wens en invulling gemaakt kan worden.

Dus heb je zin in een gezellige, creatieve avond waarbij je ook nog eens een mooi voorjaarsstuk mee naar huis kunt nemen? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar chantalkloens@ziggo.nl of laat een berichtje achter op haar website www.bloem-t-op.nl. Geef even aan welk voorbeeld je wilt maken en of je tegen een meerprijs een bord, frame of dienblad wilt gebruiken.

Beelden bij dit artikel